alkonyat-twilight
alkonyat-twilight
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Itt megnézheted!:)
 
Szereplők
 
Könyvismetetők
 
Extrák
 
Szórakozás
 
Rob vagy Taylor?

A sztárok életében elég nagy a zűr avagy a szerelmi háromszög! 

A Sztárok már hónapok óta játszanak a Rajongók idegeivel. Nem tudjuk, hogy mi van, hiszen mikorra már úgy látszik Kristen keze Robé Taylorral mutakozik! Kristen a New Moon Bellája sem viseli jobban a hírnevet mint Taylor aki öregek közé menekült valamit Robert aki tavaly az Alkonyat megjelenésekor céltáblának használta a saját fényképét.
Kristen így nyilatkozott a hírnévről:
"Edward elég jó párhuzam a hírnévre. Vámpírként az élete szomorú és sivár, éppen amilyen maga a híresség.”
Aggódunk a sztárokért, hogy nem tudják feldolgozni a hirtelen jött sikert. Robot például napok óta nyúzzák és faggatják Kristennel való kapcsolatáról. A Média nem fogadja el, hogy a Robsten páros csak a mozin alakít egy párt! Hiszen hetek óta csak cáfolnak és Kristen már mindent megtett annak érdekében, hogy végre akadjanak már le róluk, kijelentette lezbi. Ezek után jól megfigyelhető volt, hogy minden New Moon promóciós hadjáraton Taylorral mutatkozik többet. Kapcsolatáról faggadták is de ő szűkszavúan így jellemezte Taylorral való kapcsolatát:
"Taylor nagyon őszinte és nagyon nyitott. Jacob és Bella mindketten nyitottak és szabadok, amikor együtt vannak, bármit meg tudnak egymással. Határozottan azt mondanám, hogy az életben is körülbelül ilyen kapcsolatunk van egymással, bármit meg tudok beszélni Taylor-ral. Másokkal ez nem szokott menni. Nagyon ritka dolog számomra, hogy ezt megtehetem. Ez sok mindent elmond Taylor-ról. Megnyugtatja az embereket. Imádom ezt a srácot.”
Ezen nyilatkozata után mindenki megőrült. Mos akkor mi is van? Azt pontosan mi sem tudjuk! Viszont ha ez így halad tovább Kristen Taylor és Rob már az utcára sem mehet ki!

 

Kristen és Robert

A Robsten bizonyítékok: 

 

 • Állítólag Rob a Remember Me című filmjének forgatási szüneteiben állandóan a mobilját kereste, hogy újabb SMSekkel bombázza Kristent.
 • Kristen új filmjének forgatásán annyi üzenete jött, hogy nem győzött rájuk válaszolni!
 • Majd mikor ez kiszivárgott mindketten erősen cáfoltak! És nem is mutatkoztak együtt. bár az nem tudkák kimagyarázni, hogy egy koncert félreeső sötét zugában mit kerestek együtt az ajkuk néhány cm-re egymásétól!
 • Kristen állandóan mosolyog amikor Robról kérdezgetik a minap így nyilatkozott:
 • "Valószínű elmondanám (hogy mi van köztünk Robbal), ha az emberek nem csinálnának neki ilyen nagy felhajtást."
 • Tehát ha nem lenne köztük semmi akkor az nyíltan határozottan letagadná, de nem ezt tette, mint ahogyan olvashattuk is!
 • Ha a hírek igazak akkor hetekkel ez előtt lencsevégre kapták őket egy meccsen ahogyan csókolóznak!
 • Ezek után mindent tagadtak Kristen még azt is kijelentette, hogy leszbikus csak azért, hogy szálljanak már le róluk! Ekkor úgy látszott minden a tervük szerint halad, mindketten határozottan cáfolták a híreszteléseket.
 •  Majd jött a Twilight rendezőjének nyilatkozata miszerint Rob és Kristen a forgatások alatt teljesen egymásba habarodott.
 •  Ezek után még durvább tagadások láttak napvilágot. Felrepültek olyan hírek is miszerint azért nem mutatkozhatnak együtt, mert az nem tenne jót a New Moon-nak, mert a Rajongók nem látnák elég hitelesnek Jake és Bella kapcsolatát ha e közben Stewart kisasszony Robbal kavar!

  * Az Eclipse forgatási szünetében pedig Kristen ha Robot kereste akkor úgy érdeklődött , hogy hol találja a férjét Robert pedig ha Kristen-t kereste akkor azt mondta, hol a feleségem? 

 • Ezek után a Promóciós hadjárat következett és képeken és már más régebbi rendezvényeken is jól megfigyelhető az, hogy Kristen sokkal közelebb van Robhoz és minél inkább elhúzódik Taylortól! 

 • Tagadás és a szokások nincs köztünk semmi után láttak napvilágot a mostani képek melyeken egyértelműen látszik mi a helyzet! 
 •  

The New Moon

A melletük szóló érvek 

1.A Twilight-ban is együtt vannak.

2.Így hitelesebben alakítanak szerelmespárt  a filmben.

3.Jól hangzik, hogy Robsten.

4.Szépek együtt.

5.Jók a közös fotóik.

6.Az Eclipse forgatásán már házasokként keresték egymást.

7.Rob nem maradna alul Taylorral szemben.


8.Ez bizonyítaná, hogy Kristen nem leszbikus.


9.Így nem lenne oka Robnak a depresszióra.


10. Az újságírók rengeteg újságot jelentetnének meg, amiből végre kiderülne, hogy Kristen kivel van együtt.

 

Taylor és Kristen

A Taysten bizonyítékok:

 

 •  Kristen nagyon összemelegedett a New Moon Forgatása alatt a radiátorhasú Jacob Blacket alakító színésszel Taylor Lautnerrel.
 •  Taylor ezek után Kristenért harcol, hiszen at Alkonyat óta Kristen Robbal tölt több időt, ezért Lautner út durván bekeményített!
 •   Taylor Swiftel mutatkozott és közös filmjük során anem csak a kameráknek szóló heves csókváltásba kezdtek. Taylor csak kihasználta Swift kisasszony érdeklődését.
 • Lautner úr itt nem állt meg Taylor Swift koncertjén tombolt az első sorokban majd kocsikázni menetek ahol amint lenni szokott lencsevégre kapták őket.
 • A New Moon radiátorhasú vérfarksa aki most az elsőszámú főkedvenc az egyik díjátadónkihasználta azt, hogy állítólagos barátnője mellete ült és mikor Kristen és odafigyelt megölelte az énekescsajt valamint ezt egy csók is követte.
 • Kristen egyre többet mutatkozik Taylorral aki élvezi a helyzetet és persze azt is, hogy most övé a főszerep!
 • Ezek után jött a bűntudat, hiszen rájött, hogy nagyon nagyon nagy hibát követett el. Fél attól, hogy egykori "kedvese" dalba önti a róla szóló érzelmeit.
 • Taylor elhívta Kristent vacsorázni ami botrányba fulladt, a rajongók kiáltoztak, hol hagytátok Robot???
 •  Taylor meg sem próbál tagadni semmit és mindent megtesz azért, hogy Kristen kegyeit elnyerhesse!

                              

A mellettük szóló érvek. 

1. Taylor korban jobban illik Kristenhez.

2. A New Moon-ban Bella is beleszeret Jacobba.

3.Aranyosak együtt.

4. Mind a ketten lazán fogják fel az együtt járást.

5. Bellának normálisabb élete lett volna Jacob mellet és ez talán a valóságban is így lenne.

6. Nagyobb nyugalom veszi körül a Kristen-Taylor párost, mint a Robsten-eset.

7. Taylornak jó teste van, amire Kristen is felfigyelt.

8. Kristen az összes Taylorral közösen szereplő képen mosolyog.

9. Taylor és Kristen szintén nagyon jól mutatnak együtt a fotókon.

10. Győznének a vérfarkasok a vámpírokkal szemben.

 

Forrás:http://ancsatwilight.hupont.hu

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Szavazz
Szerinted?
Ki a legszebb lány?

Bella
Alice
Rosalie
Esme
Jessica
Jane(volturi)
Victoria
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hányan voltatok itt:)
Indulás: 2011-03-05
 

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!